Apartmani kod baka Zlate

Apartmani su jednosobni, dvosobni i trosobni, sa opremljenim kuhinjama, terasama i zasebnim kupatilima. Ležajevi u apartmanima su zasebni i francuski. Funkcionalno opremljeni, apartmani su klimatizovani, a za ugodan godišnji odmor i potpuni Dalje »

Sobe kod baka Zlate

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (ležajevi su zasebni ili francuski), sa zajedničkim ili zasebnim kupatilom, terasama i upotrebom kuhinje. Funkcionalno opremljene, sobe su klimatizovane, a za ugodan godišnji odmor i potpuni užitak, Dalje »

Plaža Lučice

Plaža Lučice pripada gradskim plažama Petrovca i jedna je od najlepših plaža crnogorskog primorja. U pitanju je peščana plaža koja ima više tipova i veličina zrna peska, pa zadovoljava različite ukuse. Baka Dalje »

Petrovac na moru

Petrovac na moru je gradsko naselje i predstavlja deo Budvanske rivijere jer pripada Opštini Budva. Van sezone broji oko 1500 stanovnika, dok se u tolu letnje sezone taj broj mnogostruko poveća. Gradska Dalje »

Početna

Po veoma popularnim cenama, baka Zlata već 40 godina izdaje sobe i apartmane u Petrovcu, u porodičnoj kući udaljenoj svega 150m od plaže Lučice. Baka Zlatina kuća je najbliža petrovačka kuća plaži Dalje »

 

Plaža Lučice

Plaža Lučice pripada gradskim plažama Petrovca i jedna je od najlepših plaža crnogorskog primorja. U pitanju je peščana plaža koja ima više tipova i veličina zrna peska, pa zadovoljava različite ukuse.

Baka Zlatina kuća je udaljena svega 150 m – najbliža je petrovačka kuća plaži Lučice.

Ima oblik malog zaliva i dužine je 220 metara. Ulaz u vodu je peščan, a dubina se postepeno povećava, pa i slabiji plivači mogu da se osećaju prijatno u Lučicama.

Baka Zlata - Sobe i apartmani - Petrovac na moru - Crna Gora - Plaža Lučice

Baka Zlata – Sobe i apartmani – Petrovac na moru – Crna Gora – Plaža Lučice

Prvi deo plaže, koji čini polovinu, pruža mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana, dok je drugi deo sa slobodnim pristupom. Na polovini peščanog dela plaže se nalazi plažni bar, dok na šetalištu preko puta plaže možete naći i izvrsne restorane sa morskim plodovima, roštiljem picama i domaćom kuhinjom.

Plaža lučice je jedan od bisera ne samo Budvanske rivijere, nego i cele obale Crne Gore. U slobodan prostor za sunčanje i odmor spada i borova šuma koja pruža debelu hladovinu, naročito pogodnu za boravak dece i ljudi sa osetljivom kožem.