Apartmani

Ukoliko vas zanima smeštaj u apartmanima i studio apartmanima u Petrovcu, najbližim plaži Lučice, koji će vam pružiti ugodan godišnji odmor i potpuni užitak, na pravom ste mestu.

Funkcionalno i moderno opremljeni, Baka Zlata apartmani su okruženi zelenilom, a na raspolaganju su vam kablovska televizija, WiFi, roštilj na drva ili ćumurprostrano, ograđeno dvorište natkriveno lozom, sa trambolinom, klackalicom i mini-toboganom.

Studio apartman Azuro

Studio apartman Aurora

Apartman Danica

Apartman Drago

Apartman Zlata

Apartman Bojana

Apartman Zorica

Pojedini apartmani pružaju mogućnost dodavanja pomoćnih ležajeva za decu i odrasle (po dogovoru).

Pored usluga smeštaja u ponudi imamo i uslugu profesionalnog fotografisanja.

Petrovac pripada Budvanskoj opštini i korisne informacije možete pronaći na oficijelnom sajtu Turistička organizacija Budva.

Apartmani Aurora, Danica, Bojana i Zorica imaju pogled na Malo brdo koje uređenom planinarskom stazom povezuje plažu Lučice i Petrovac. Na vrhu se nalazi zvezda, koja često svetli crveno i koja svedoči o petrovačkoj istoriji.

Na kraju plaže Lučice se nalazi šetačka staza do plaže Buljarice, a na suprotnom kraju Petrovca je duga staza kroz borovu šumu koja prolazi kroz tri osvetljena tunela i kojom se stiže do prelepe plaže u Perazića Dolu.

Rezervacije su obavezne, zbog velikog interesovanja. Iskoristite predsezonu i postsezonu, lepo vreme i toplo more, bez galame i gužve na plažama Lučice i Petrovac.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili maila.