Studio apartman Aurora

Terasa studio apartmana Aurora

Studio apartman Aurora je smeštaj za 2 ili 3 osobe. Nalazi se sa prednje strane kuće i izlazi na dvorište. Ima udoban krevet na razvlačenje i fotelju na razvlačenje. Na taj način ovaj apartman je ujedno i dnevna i spavaća soba.

apartman Aurora, sa kuhinjom

U apartmanu je funkcionalno opremljena čajna kuhinja sa 2 grejne ploče, aspiratorom, frižiderom sa komorom za zamrzavanje, ketlerom i posuđem.

Kupatilo ima prostranu tuš kabinu.

Terasa će vam pružiti odmor u hladovini loze, sa pogledom na zelenilo i jelku koja bude okićena i osvetljena u susret Novoj godini.

Iz studio apartmana Aurora se može videti zvezda koja se nalazi na vrhu Malog brda, koja je jedan od simbola Petrovca. Nas podseća na baka Zlatu i njene partizanske dane.

Zašto baš Aurora? Zlata – zlato – aurum (lat.); Aurora – Zorica – zora. Nekada davno, ovo je bila soba u kojoj je Baka Zlata boravila. U apartmanu dominiraju zlataste boje. Apartman je posebno lep u zoru.

Kao i svi Baka Zlata apartmani, i u studio apartmanu Aurora postoji televizor sa kablovskom televizijom, klima uređaj, terasa i pogled na dvorište i mogućnost korišćenja roštilja i tramboline, klackalice i mini-tobogana za decu.

Plaža Lučice je na 5 minuta laganog hoda od baka Zlatinih apartmana, a petrovačko šetalište na 10 minuta.

Za raspoloživost ovog apartmana pozovite +381641301990 ili +38267852669 ili pošaljite e-mail na info@bakazlata.com .

Pogledajte i ostale Baka Zlata apartmane.