Apartman Danica

Apartman Danica, terasa

Apartman Danica se nalazi na prvom spratu kuće. Ima ogromnu terasu, koja je natkrivena i sa jedne bočne strane je loza koja stvara prirodni hlad i pogled na zelenilo. Gosti ovaj apartman obožavaju, jer mogu maksimalno vremena da provode napolju.

Apartman Danica je za dve ili tri osobe (jer postoji mogućnost postavljanja trećeg kreveta).

Kuhinja se nalazi u sklopu terase i u potpunosti je opremljena posuđem. Ima šporet sa četiri ringle i rernom; sudoperu i frižider sa zamrzivačem.

Ako volite da uz jutarnju rosu gustirate prvu jutarnju kafu ili čaj, ili da se u popodnevnim satima opustite na pletenom dvosedu, čitajući knjigu, a da budete napolju, bez da vas iko ometa; ili da u večernjim satima pijete vino i slušate zrikavce sa voljenom osobom – apartman Danica je najbolji izbor za vas.

Kada su smokve i aromatično grožđe sorte „Amerikanka“ zreli, odavde ih možete ubrati!

Sa terase apartmana Danica se vidi Malo brdo na čijem vrhu je zvezda petokraka, koja često noću svetli crvenom bojom. Postoji uređena planinarska staza koja kreće sa puta ka plaži Lučice, i od zvezde se spušta do Ponte, tj.početka gradske plaže u Petrovcu.

Kao i svi Baka Zlata apartmani, i u apartmanu Danica postoji televizor sa kablovskom televizijom, WiFi, klima uređaj, fen, peškiri; terasa i pogled na dvorište i mogućnost korišćenja roštilja i tramboline, klackalice i mini-tobogana za decu.

Do plaže Lučice ima 5 minuta hoda.

Za raspoloživost ovog apartmana pozovite +381641301990 ili +38267852669 ili pošaljite e-mail na info@bakazlata.com .

Pogledajte i ostale Baka Zlata apartmane.