Apartmani kod baka Zlate

Apartmani su jednosobni, dvosobni i trosobni, sa opremljenim kuhinjama, terasama i zasebnim kupatilima. Ležajevi u apartmanima su zasebni i francuski. Funkcionalno opremljeni, apartmani su klimatizovani, a za ugodan godišnji odmor i potpuni Dalje »

Sobe kod baka Zlate

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (ležajevi su zasebni ili francuski), sa zajedničkim ili zasebnim kupatilom, terasama i upotrebom kuhinje. Funkcionalno opremljene, sobe su klimatizovane, a za ugodan godišnji odmor i potpuni užitak, Dalje »

Plaža Lučice

Plaža Lučice pripada gradskim plažama Petrovca i jedna je od najlepših plaža crnogorskog primorja. U pitanju je peščana plaža koja ima više tipova i veličina zrna peska, pa zadovoljava različite ukuse. Baka Dalje »

Petrovac na moru

Petrovac na moru je gradsko naselje i predstavlja deo Budvanske rivijere jer pripada Opštini Budva. Van sezone broji oko 1500 stanovnika, dok se u tolu letnje sezone taj broj mnogostruko poveća. Gradska Dalje »

Početna

Po veoma popularnim cenama, baka Zlata već 40 godina izdaje sobe i apartmane u Petrovcu, u porodičnoj kući udaljenoj svega 150m od plaže Lučice. Baka Zlatina kuća je najbliža petrovačka kuća plaži Dalje »

 

Sobe kod baka Zlate

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (ležajevi su zasebni ili francuski), sa zajedničkim ili zasebnim kupatilom, terasama i upotrebom kuhinje.

Baka Zlata - Sobe i apartmani - Petrovac na moru - Crna Gora - Izgled kuće sa ulice

Baka Zlata – Sobe i apartmani – Petrovac na moru – Crna Gora – Izgled kuće sa ulice

Funkcionalno opremljene, sobe su klimatizovane, a za ugodan godišnji odmor i potpuni užitak, gostima je na raspolaganju i kablovska televizija, bežični Internet, roštilj na drva ili ćumurprostrano, ograđeno, dvorište natkriveno lozom.

Baka Zlata - Sobe i apartmani - Petrovac na moru - Crna Gora - Dvokrevetna soba sa zasebnim kupatilom

Baka Zlata – Sobe i apartmani – Petrovac na moru – Crna Gora – Dvokrevetna soba sa zasebnim kupatilom

U svim sobama postoji mogućnost dodavanja pomoćnih ležajeva po dogovoru.

Baka Zlata - Sobe i apartmani - Petrovac na moru - Crna Gora - Trokrevetna soba sa zajednickim kupatilom

Baka Zlata – Sobe i apartmani – Petrovac na moru – Crna Gora – Trokrevetna soba sa zajednickim kupatilom

Za vozila baka Zlatinih gostiju obezbeđen je osvetljen parking.

Rezervacije su obavezne, zbog velikog interesovanja. Iskoristite predsezonu i postsezonu, lepo vreme i toplo more, bez galame i gužve na plažama. Naročito ako imate malu decu…