Apartmani kod baka Zlate

Apartmani su jednosobni, dvosobni i trosobni, sa opremljenim kuhinjama, terasama i zasebnim kupatilima. Ležajevi u apartmanima su zasebni i francuski. Funkcionalno opremljeni, apartmani su klimatizovani, a za ugodan godišnji odmor i potpuni Dalje »

Sobe kod baka Zlate

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (ležajevi su zasebni ili francuski), sa zajedničkim ili zasebnim kupatilom, terasama i upotrebom kuhinje. Funkcionalno opremljene, sobe su klimatizovane, a za ugodan godišnji odmor i potpuni užitak, Dalje »

Plaža Lučice

Plaža Lučice pripada gradskim plažama Petrovca i jedna je od najlepših plaža crnogorskog primorja. U pitanju je peščana plaža koja ima više tipova i veličina zrna peska, pa zadovoljava različite ukuse. Baka Dalje »

Petrovac na moru

Petrovac na moru je gradsko naselje i predstavlja deo Budvanske rivijere jer pripada Opštini Budva. Van sezone broji oko 1500 stanovnika, dok se u tolu letnje sezone taj broj mnogostruko poveća. Gradska Dalje »

Početna

Po veoma popularnim cenama, baka Zlata već 40 godina izdaje sobe i apartmane u Petrovcu, u porodičnoj kući udaljenoj svega 150m od plaže Lučice. Baka Zlatina kuća je najbliža petrovačka kuća plaži Dalje »

 

Cenovnik smeštaja

Cenovnik baka Zlatinih soba i apartmana za 2015. godinu:

  • Dvokrevetne i trokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom – 10 € dnevno po ležaju
  • Dvokrevetne i trokrevetne sobe sa zasebnim kupatilom – 11 € dnevno po ležaju
  • Trokrevetni (jednosobni) apartman – 36 € dnevno
  • Dvosobni (petokrevetni) apartman – 60 € dnevno
  • Trosobni (osmokrevetni) apartman – 80 € dnevno

U cene nije uračunata boravišna taksa.

Za rezervacije, dodatne informacije i posebne pogodnosti – pozovite odmah.