Apartman Bojana

Apartman Bojana se nalazi na drugom spratu kuće. Ovo je luksuzni dvosobni apartman. U potpunosti je opremljen za komforni odmor i uživanje.

Sastoji se iz dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, predsoblja i terase. Kapacitet ovog apartmana je za max. 6 osoba.

U spavaćoj sobi je udoban bračni krevet. Iz spavaće sobe se izlazi na terasu.

Dnevna soba je u boji ljubičice. U njoj se nalazi trosed i forelja na rasklapanje koje po potrebi postaju udobni kreveti. Na raspolaganju su i društvene igre, i pisaći sto za potrebe aktivnog odmora.

Kuhinja je u potpunosti opremljena, kako priborom za pripremu hrane, tako i malim kuhinjskim aparatima poput ketlera, tostera, mikrotalasne pećnice…

U predsoblju se nalazi stub koji je obložen kamenjem donešenim sa plaže Lučice.

Spavaća i dnevna soba izlaze na zajedničku terasu, gde vas čekaju dva ligištula idealna za prvu jutarnju kafu.

Sa terase se pruža široki pogled na zelenilo i Malo brdo na čijem vrhu je zvezda petokraka, koja često noću svetli crvenom bojom. Postoji uređena planinarska staza koja kreće sa puta ka plaži Lučice, i od zvezde se spušta do Ponte, tj.početka gradske plaže u Petrovcu.

Kao i svi Baka Zlata apartmani, apartman Bojana poseduje televizor sa kablovskom televizijom, WiFi, klima uređaj, fen, peškire; terasu i mogućnost korišćenja roštilja i tramboline, klackalice i mini-tobogana za decu.

Do plaže Lučice ima 5 minuta hoda, a do Voli marketa i gradskog šetališta (petrovačke Donje ulice) manje od 10 minuta.

Za raspoloživost ovog apartmana pozovite +381641301990 ili +38267852669 ili pošaljite e-mail na info@bakazlata.com .

Pogledajte i ostale Baka Zlata apartmane.